Email Facebook
Penthouse More Images
User Rating:
VN:F [1.9.22_1171]
Service
Stemning
Musik
Priser
Rating: 4.0/6 (3 votes cast)

loading map - please wait...

Penthouse 55.680142, 12.571488 Penthouse

Penthouse er en meget lækker natklub i København med sans for detaljer. Der er en eksklusiv Fri Bar i øl og sodavand på flaske. Der vil blive serveret dejlige drinks, cocktails og et bredt udvalg af de bedste og fineste champagner, alt sammen til yderst rimelige priser

Balcony:

Med de lækreste sofagrupper, er Balcony placeret på balkonerne, der omkranser det store Ballroom, i midten af Penthouse. Dette er det eksklusive område på Penthouse. Ved alle 8 sofagrupper fungerer store skærme, svøbt i draperede gardiner, som panorama vinduer med 360 graders skyline udsigt over denne måneds udvalgte metropol. Alle sofaer kan bookes med bordservering, og i 4 af dem er der endda tilladt indendørs rygning.

Ballroom:

Ballroom omkranses af intet mindre end 10 sofagrupper. Placeret i midten ligger det store dansegulv, der danner centrum for den euforiske stemning, hvor Danmarks bedste Dj’s leverer et musikmix bestående af tidens store hits krydret med r’n’b bomber og alle de fantastiske club-classics. Penthouse er stedet hvor du altid mødes med musik du kender, derfor tør vi godt love dig festgaranti. Ingen mærkelige remix eller mærkværdige undergrundsversioner. Hits, hits og atter hits der kan danses til hele natten.

På Ballroom oplever du den mest dynamiske lyd og et spektakulært lysshow, leveret af kvalitets mærker som Turbo-Sound og Clay Paky. Bordene på Ballroom er til fri afbenyttelse, det er dog muligt at reservere et bord, det kræver at man kontakter personalet når Ballroom åbner, eller har bestilt i forvejen pr. telefon/mail samt tilkøber en flaske spiritus.

Ballroom har to barer med Fri Bar i øl og sodavand på flaske. Ballroom er placeret i direkte kontakt med udendørs ryge-lounge med egen bar, hvor der natten igennem spilles lækker musik, hvor man trækker sig ud og nyder den friske luft under åben himmel.

Leave a Reply

*