Email Facebook
Krølben More Images
User Rating:
VN:F [1.9.22_1171]
Service
Stemning
Musik
Priser
Rating: 3.0/6 (1 vote cast)

loading map - please wait...

Krølben 55.678073, 12.568247 Krølben

Gennem indretning, musikvalg og et godt og spændende udvalg af både fad – og specialøl til konkurrencedygtige priser, søger vi at skabe byens hyggeligste bar – så hvis du mangler et sted, hvor du både kan hænge ud over nogle fadøl og en gang rafling samt nyde et par specialiteter, er Krølben svaret – vi tager os tid til gæsterne.
Samtidig har du muligheden for at kombinere ugens sportsbegivenheder med klassisk hyggelig barstemning.

Vi støtter de danske bryggerier og bestræber os på altid at have omkring 25 forskellige øl i sortiment som udskiftes løbende – derfor er det altid muligt at smage noget nyt på Krølben. I tæt samarbejde med vores leverandører, prøver vi altid at være opdaterede på nye typer og varianter.
Derudover har vi et udvalg af drinks, sjusser og hjemmelavede shots – eksempelvis Kloakslam.

Krølben er også stedet hvor man kan slutte ugen af med et par fredagsbajere – her har vi et fast tilbud på store fadøl, Carlsberg pilsner og Wiibroe classic indtil kl. 19.00 til kr. 30,-. Efter kl. 19.00 tilbyder vi endvidere studierabat på samme.

Een gang om måneden afholder vi FIFA turnering på PS2, der spilles med hold af 2 spillere i puljer af 4 hold. 1 præmien er en valgfri flaske af husets shots. For at kunne afvikle turneringen med minimal ventetid kan der maksimalt deltage 16 hold per turnering. Datoen for næste turnering kan ses på vores facebook-side hvor tilmeldingen også foregår.

Vi tilbyder at afholde arrangementer og selskaber fra 15 til 30 kuverter med spisning. Ring til os og få et tilbud.

På vores 1´ste sal er der mulighed for at spille dart.

Vi tillader rygning i baren men ikke på 1′ste sal.

– Krølben

Leave a Reply

*