Email Facebook

Om

Hvad er Copenhagen Tonight? 

Copenhagen-tonight.dk er en ny gratis online service, som gør det lettere for dig at finde vej til de danske barer og natklubber i København. Vi giver vores brugere et bredt udvalg af steder, med målsætningen at få så mange virksomheder skrevet på som muligt.

På denne hjemmeside gør folkene bag “Copenhagen Tonight” også meget ud af at få kontaktet diverse barer og natklubber, så i vil få den mest præcise information til når i står og overvejer hvor i vil hen for at slukke tørsten.

 

Få et hurtigt overblik!

Uanset om du ved hvad du leder efter, eller om du blot savner idéer til din næste byturs destination, så kan du altid benytte dig af søgefunktionen, eller simpelthen bare vælge hvilken dag du vil i byen, og om du selvfølgelig vil på en bar eller natklub. Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid vælge at sætte rækkefølgen som barerne/klubberne bliver vist i, til at være dem som har fået højeste rating til at blive vist først.

 

Begynd at rate de steder, du får besøgt!

Copenhagen Tonight gør det muligt for alle at rate barerne og natklubberne i København. Ved at gøre dette, vil folk få et godt overblik over hvilke steder der evt. er mere interessante end andre, og hvorfor de er det.